FotoGool

SON DAKİKA

Sivas, Konya hazırlıklarına devam etti.

TFF Süper Lig Cemil Usta sezonunun 27. Haftasında keni sahasında , Denizlispor’u 1-0 Mağlup ettikten sonra zirve yarışından kopmadığını gösteren Yİgidolar,  pazar günü deplasmanda oynayacakları Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına teknik  direktör Rıza Çalımbay nezaretinde yaptığı idmanla hazırlandı.  Grubunda zirve yarışından kopmamak için mücadelesini sürdüren kırmızı beyazlı ekip zorlu Konya deplasmanından üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

20 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Sivas, Konya hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde kendi tesislerinde kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapan Demir Grup Sivasspor Konya maçının hazırlıklarını cumartesi günü yapacağı çalışma ile tamamlayacak. Bu önemli karşılaşmadan üç puanla dönmenin planlarını yapan Sivasspor zirve takibini bırakmak istemiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ