FotoGool

SON DAKİKA

Sivas ikinci yarıda güldü 3-1

Süper ligin 17. Haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor’u konuk eden Kasımpaşaspor ilk yarısını önde kapadığı karşılaşmanın ikinci yargında kalesinde gördüğü gollere engel olamayarak sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Karaşılaşmada ev sahibi Kasımpaşaspor’un golünü 43. Dakkada Samba Camara kendi kalesine atarken, Demir Grup Sivasspor’a galibiyeti getiren golleri 50. Dk Faysal Fajr ve 76 ve 81.Dakikalarda Mustagha Yatabare attı.

18 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Sivas ikinci yarıda güldü 3-1

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan sahasında oynanan karşılaşmada ilk yarıda bulduğu golle öne geçen Kasımpaşaspor alt sıralardan kurtulma çabası verdiği karşılaşmanın ikinci yarısında oyun ve skor üstünlüğün rakibi Demir Grup Sivasspor’a kaptırdı.  Karşılaşmanın ikinci yarısında önce beraberliği ardından da farkı açan golleri ile öne geçen Sivasspor haftayı üç puanla kapatırken,  ev sahibi Kasımpaşaspor haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ