FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor’dan üç puanla başlangıç. 2-1

Misli.com 3. lig 4.grupta Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında kendi sahasında Karbel Karaköprü Belediye spor’u konuk etti.  Karşılaşmada rakibi karşısında üstünlüğü elinde bulunduran ev sahibi Silivripor’a üç puanı getiren golleri 23 ve 56. Dakikalarda T.Deniz Gelen atarken,  konuk ekibin tek golü 89. Dakikada Hakan Albayraktan geldi.

27 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Silivrispor’dan üç puanla başlangıç. 2-1

Ligin ilk yarısında 16 karşılaşmada 15 puan toplayarak 15. Sırada bitirdi.  16 karşılaşmadan 3 galibiyet, 6 beraberlik ve mağlubiyet aldı. Aldığı 3 galibiyette kendi sahasında alan Silivrispor ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamayarak grupta alt sıralarda kaldı. Bu galibiyetle ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan ev sahibi Silivrispor camiasını sevindirdi.

Ligin ikinci yarısının ik karşılaşmasında Karbel Karaköprü Belediyespor’u konuk ede8n Silivrispor rakip karşısında  maça iyi ve hızlı başladı. Karşılaşmanın 23. Dakikasında gelişen atakta Tayfun Deniz  Gelen’in attığı ilk golle öne geçmeyi başaran ev sahibi ,  maçın ilk yarısını bu skorla tamamadı.  Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapan ev sahibi Silivrispor,  56. Dakikada ilk golün sahibi T. Deniz Gelen ile farkı ikiye çıkarttı 2-0. Karşılaşmanın bitimine doğru farkı azaltmanın çabası içinde olan konuk ekip Karbel Karaköprü Belediyespor 89. Dakikada geliştirdiği atakta Hakan Albayrağın attığı golle farkı ancak bire indirebildi.  Maçın kalan dakikalarında gol olmayınca Silivrispor ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamış oldu.   

Yılmaz ve Yalçın yine türbindelerde

Silivrispor’un en büyük destekçisi olan Sİlivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ,  Silivrispor- Karabel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasının ikinci yarsına gelerek ,  karşılaşmayı türbinde kulüp Başkanı Taylan Güraslan ile birlikte takip ettiler, Kar yağışı ve soğuk havada oynanan karşılaşmanın biti düdüğüne adar türbinde duran Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın alınan galibiyetten dolayı sahadan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ