FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor, uzatmada yıkıldı 1-1

Misli.com 3.lig 4. Grupta 20 gündür covid 19 salgını ile mücadele eden Silivrispor, tam bir ay sonra kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Adıyaman 1954 spor’u 41. Dakikada Ömer Faruk açı’nın attığı golü ile öne geçmesine rağmen maçın uzatma dakikasında Adıyanam 1954’den Fuat Bavuk’un golüne engel olamadı. Maçta üç puanı elinden kaçıran ev sahibi Silivrisapor büyük üzüntü yaşadı.

19 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Silivrispor,  uzatmada yıkıldı 1-1

Silivri sahasındaki karşılaşmada Adıyaman 1954 spor’u konuk eden Silivrispor,  rakibi karşısında etkili bir futbol sergilemesine rağmen ve maçın uzatma dakikalarına kadar 1-0 önde götürdüğü maçta uzatma dakikasında ceazana alanında uzaklaştıramadığı top fileleri ile buluştu ve galibiyetten oldu. Silivrispor son olarak 18.11.2020 tarihinde kendi sahasında Modafen’i mağlup etmişti.

20 gündür Covit 19’la. Mücadele ediyordu

Misli.com 3.lig 4.Grupta son olarak 11. Haftada deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile karşılaşan ve bu karşılaşmadan mağlup ayrıldıktan sonra çok sayıda futbolcusu,  teknik heyeti ve yöneticilerinde aralarında bulunduğu bir çok kişi bu sağın hastalıktan etkilenmiş,  kendi sahasında oynanması gereken Silivri-  Muğla ve deplasmanda oynanması gereken Kozanspor karşılaşmalarına çıkamamıştı.  Bir ay sonra kendi sahasındaki ilk karşılaşmasında rakibi karşısında etkili olan Silivrispor galibiyete yakın olamasına rağmen uzatma dakikasında kalesinde gördüğü gole engel olamayarak haftayı bir puanla kapamak zorunda kaldı.

Yönetim kurulu üyeleri heyecanla maçı takip ettiler. 

Kendi sahasında 1 ay sonra ilk resmi karşılaşmasına çıkan Silivrispor’da covit19’dan kurtulan başta kulüp Başkanı Taylan Güraslan ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman 1954 spor karşılaşmasına büyük bir heyecanla takip ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ