FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor ince hesaplara bıraktı 1-2

Misli.com 3.lig 4. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Silivrispor , ligin bitimine 4 hafta kala gittiği Adıyaman deplasmanından istediği üç puanı alamadan döndü. Önümüzdeki hafta 32. Haftayı bay olarak geçirecek olan Silivrispor, ligin son iki haftasında da sahadan galibiyetle ayrılsa bile kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren takımların puan kaybetmesini bekleyecek

14 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Silivrispor ince hesaplara bıraktı 1-2

Bu sezon istenilen performansı yakalamasına rağmen,  şanssız puan kayıpları yaşayan Silivrispor ,  grubunun lideri Adıyaman’a konuk oldu. Karşılaşmada 19. Dakikada Cafercan Aksu’nun attığı golle öne gecen ev sahibi Adıyaman karşısında ilk yarısını mağlup kapatan Silivrispor 57. Dakikada Muhammet’le bulduğu golle eşitliği sağladı.  Karşılaşmada 84. Dakikada gelişen ev sahibi atağında Mehmet attığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi 2-1. Bu önemli karşılaşmadan puansız ayrılan konuk ekip Silivrispor ligde kalma şansını iyice zora soktu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ