FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor İlk yarıda bitirdi 2-1

Misli.com 3.lig 4.grupta alt sıraların ilgilendiren karşılaşmada Silivrispor, kendisi gibi alt sıralardan kurtulma çabası veren Kozanspor’u konuk etti. Karşılaşmada Silivrispor’a üç puanı getiren gollerin 5. Dakikada Deniz Gelen ve 24. Dakikada Gökhan Göksu attarken, konuk ekibin tek golü 79. Dakikada Özcan attı. Silivrispor bu sonuçla puanını 31’e yükseltti. Alınan üç puanla Sİlivrispor alt sıralardan azda olsa uzaklaşmayı başarsa bile yine de bu tehlike ile karşı karşıya.

07 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Silivrispor İlk yarıda bitirdi 2-1

Karşılaşmaya iyi ve hızlı başlayan ev sahibi Silivrispor 6. Dakikada Deniz Gelen’in attığı golle öne geçti. Bu golle moral bulan ve ataklarını daha da sıklaştıran ev sahibi 24. Dakikada Gökhan Göksu’nun atttığı golle farkı ikiye çıkartarak ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında yine oyuna üstün başlamasına ve gol pozisyonlarına girmesine rağmen bu pozisyonlardan yararlanamayan Silivrispor 79. Dakikada gelişen konuk ekip atağında Özcan’ın attığı gole engel olamadı.

Yılmaz desteğini verdi

Siivrispor’un bu önemli karşılaşmasında  yine türbindeki yerini alan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz manevi desteğini yine esirgemedi.

Cengiz Fırat maddi manevi yanında

Silivrispor’a maddi ve manevi desteğini veren İş adamı,  Spor adamı Cengiz Fırat Kozan maçı öncesi verdiği prim,  maç öncesi tatlı ikramı ve arındanda oynanan karşılaşmada türbindeki yerini alarak Silivrispor’un yanında olmaya devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ