FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor haftalar sonra galip. 2-1

Misli.com 3.lig 4. Grupta erteme karşılaşmasında Silivrispor, Muğlasponr’u konuk etti. Karşılaşmada Silivrispor’a galibiyeti getiren golleri 42. Dakikada Ardahan, 69. Dakikada Tufan Deniz atarken, konuk ekip Muğlaspor’un tek golünü 56. Dakikada Süleyman Çelik attı. Silivrispor en son galibiyetini 10. haftada Modafen’ karşı almıştı.

13 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Silivrispor haftalar sonra galip. 2-1

Maçın ilk yarısında hızlı başlayan ve rakibine uyguladığı baskı ile dikkatleri çeken ev sahibi Silivrispor çok etkili bir futbol sergiledi.  Attığı golle ilk 45 dakikayı önde kapatan ev sahibi ikinci yarıya iyi başlamasına ramğne kalesinde gördüğü gole engel olamadı. Maçta 69. Dakikada Tufan’la bir gol daha bulan ev sahibi haftalar sonrasında ilk galibiyetine imzayı attı.

Karşılaşmanın 42. Dakikasında gelenin atakta Ardahan yapılan ortaya çok güzel yükselerek topu Muğlaspor filelerine gönderdi 1 -0

xKarşılaşmanın 56. Dakikasında ani gelişen konuk ekip atağında Süleyman Çelik aşırtma bir vuruşla topu Sİlivrispor filelerine göndererek beraberliği sağladı 1-1

Maçın 69. Dakikasında gelişen Silvrisapor atağında topa en son vuran Tufan Deniz takımını öne geçiren golü kaydetti 2-1

Yılmaz ve Yalçın yine türbinde

Silivrispor’a desteğini her serinde yenileyen Silivris Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Mhp Silivri ilçe Başkanı Zafer Yalçın Muğlaspor ile oynanan karşılaşmada türbindeki yerlereni yine alarak Silivrispor’un yanında olduklarını gösterdiler. Maçın bitimine kadar türbinde duran ikili alınan galibiyetten dolayı mutlu oldular.

En son modafen’i mağlup etmişti

Grupta ligin alt sıralarından kurtulma cabası veren Silivrisapor aylar sonra galip gelmeyi başardı.  En son kendi sahasında 18.11.2020’’de 10.hafta karşılaşmasında kendi sahasında oynadığı Modafen’i 1-0 mağlup etmişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ