FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor 10 Kişi ile 3 puanı aldı. 1-0

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Silivrisapor Çarşamba günü kendi sahasında konuk ettiği gruptaki diğer bir istanbul takımı olan Modafen karşısında 55. Dakikada Hakan Saar’ın gördüğü  kırmızı karttın ardından 10 kişi mücadele etti.  Maçta 83. Dakikada Şehmus Aslan’ın attığı golle üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. 

18 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Silivrispor 10 Kişi ile 3 puanı aldı. 1-0

Geçtiğimiz hafta sakatlıklar,  covid 19 salgını derken zor günler geçiren Silivrispor ,  Grubunun diğer bir istanbul takımı olar Modafen’i konuk etti.  Karşılaşmada ilk yarıda iki takımda geliştirdiği atakalarda etkili olmaya çalışsa da son vuruşlarda başarılı olamadılar.  İkinci yarının başında 55. Dakikada Hakan Sayar’ın gördüğü kırmızı kart’la oyunda 10 kişi kalan ve kalan dakikaları bu şekilde sürdüren ev sahibi eksik olmasına rağmen , hem rakibinin ataklarını karşılarken,  he de geliştirdiği ataklarla gol bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın 83. Dakikadasında Şehmus  Modafen cezaalanına girer girmez güzel bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve ev sahibi Silivrispor’u öne geçiren isim oldu.

10 kişi mücadele etti

Silivri sahasında oynanan karşılaşmada 55. Dakikada Hakan Sayar’ın kırmızı kartla oyun dışında kalmasının ardından kalan süreyi ev sahibi Silivrispor 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Altın değerinde üç puan

Grubunda iki haftadır beraberlikler alan Sİlivrispor ,  bu kez kendi sahasında grubunda orta sıralarda bulunan Modafen’den üç puanı almayı başardı.  Alınan bu galibiyet başta kulüp Başkanı Taylan Güraslan,  yönetim kurulu,  teknik heyet ve oyuncuların yanı sıra camiada büyük sevinç yarattı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ