FotoGool

SON DAKİKA

Silivri salladı ama yıkamadı. 0-0

Misli.com 3.lig 4. Grupta ligin ikinci yarısının ilk iki haftasını galibiyetle kapatan Silivrispor, Zirve yarışına ortak olmaya çalışan Alanya Kestelspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Silvirispor’un baskılı futbolu gözden kaçmadı. Geliştirilen ataklarda iki takımda gol bulamayınca maç başladığı gibi bitti. Golsüz eşitlikle biten karşılaşmadan sonra Silivrisapor puanını 22’ye çıkartırken, Alanya Kestel takımı da puanını 25’e çıkarttı.

10 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Silivri salladı ama yıkamadı. 0-0

Ligdin ikinci yarısına iyi başlayan kendi sahasında Kartel Karaköprü Belediyespor’u mağlup ettikten sonra, geçtiğimiz hafta grubunun  güçlü ekibi Bursa Yıldırımspor’u kendi sahasında 4-1 gibi farklı bir skor’la mağlup ettikten sonra grupta tüm dikkatleri üzerine çekmişti.  Grupta 20. haftada Zirve yarışına ortak olmaya çalışan Alanya Kestelspor’u konuk eden Silivrispor  sahadan bu kez beraberlikle ayrıldı.  Maçın ikinci yarısında daha çok pozisyona girmesine rağmen bu pozisyonları gole çeviremeyen ev sahibi puanını 22’ye çıkarırken,  konuk ekip Alanya Kestelspor’da puanını 25’e yükseltti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ