FotoGool

SON DAKİKA

Silivri Lidere geçit vermedi. 1-1

Misli.com 3.lig 4.grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Silivrispor grubunun lideri  68 Aksaray Belediyespor’u çarşamba günü kendi sahasında konuk etti.  Maçın ilk yarısınıda iyi bir futbol oynayamamasına rağmen karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna etkisi koyan ev sahibi stor eşitliğini sağladı.  Karşılaşmada grubunun liderinden bir puan alan Silivrispor özellikle ikinci yarıdaki mücadelesi ile göz doldurdu.  Karşılaşmada Konuk ekip 68 Aksaray Belediyespor’un golünü 3. Dakikada Fatih Şerefoğlu atarken,  ev sahibi Silivrispor’un golünü 65. Dakikada Penaltıdan Tayfun Deniz Gelen attı.

11 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Silivri Lidere geçit vermedi. 1-1

Silivri sahasında oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi Silivrispor rakibi karşısında üstünlük kurmaya çalışırken,  3. Dakikada savunmanın hatasını iyi değerlendiren Grubun lideri 68 Aksaray Belediyespor’dan Fatih Şenoğlu gelen pası iyi değerlendirerek takımını öne geçirdi. Bu golle daha maçın başında öne geçmeyi başaran konuk ekip 68 Aksaray Belediyespor ,  Silivrispor’un kendi yer alanınından çıkmasına izin vermemeye çalışırken, farkı açmak içinde bir çok atak yaptı.  İlk yarıda rakibi karşısında etkisiz kalan Silivrispor ilk 45 dakikada istediği oyunu sergileyemedi.

İkinci yarıda Silivrispor üstündü.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Silivrispor’un üstünlüğü gözden kaçmadı. Maçın ikinci yarısında orta sahasında daha çok top tutan ve rakibin kanatlarını kapatarak atağa çıkmasına izin vermemesi ve bunun da yanında ileri uçta çoğalarak pozisyon bulmaya çalışması Silivrispor’un daha etkili olduğunu gösterdi. Maçın 65. Dakikasında gelişen ev sahibi Silivrispor atağında kazanılan penaltı vuruşunu Tayfun Deniz Gelen gole çevirerek durumu eşitledi 1-1.  Bulduğu beraberlik golü ile daha çok etkili olmaya çalışan Silivrisapor rakibine de pozisyon vermemez için mücadele etti. Konuk ekip yakaladığı pozisyonda ise Silivri kalecisi Mert’i geçemedi.

Altın değerinde 1 puan

Grubunun lideri 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasının bitiş düdüğünden sonra hanesine bir puanı yazdıran Silivrispor,  alt sıralardan uzaklaşmak için önemli bir adım attı.  Grupta 8. Karşılaşmasını oynayan Silivrispor,  1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunuyor.  Grupta 6 puanla 13. Sırada yer alan Silivrispor kendi sahasında oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet 2 beraberlik ve birde mağlubiyet aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ