FotoGool

SON DAKİKA

Silivri için Tehlike çanları çalıyor. 0-1

Misli.com 3.lig 4. Grupta alt sıralardan kurtulma çabası veren Silivrispor Çarşamba günü kendi sahasında Bayrampaşaspor ‘u konuk etti. İlk yarısında 33. Dakikada kaçırdığı penaltı’nın haricinde çok etkili bir oyun sergileyemeyen ev sahibi. İkinci yarıda da istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Konuk ekip Bayrampaşaspor’un daha kontrollü oynadığı karşılaşmada. Karşılaşmanın son uzatma dakikalarında gelişen konuk ekip atağında İlkay attığı golle konuk ekibe üç puanı kazandıran isim oldu. Silvirispor kendi sahasında aldığı bu mağlubiyetle grupta alt sıralardan uzaklaşamadı ve ligin ilk yarısını grupta 11 puanla sondan 15. Sırada bitirdi.

06 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Silivri  için Tehlike çanları çalıyor.  0-1

Ligde istediği sonuçları alamayarak tehlikeli bölgeye doğru inen Silivrispor,  ligin ilk yarısının son karşılaşmasında Bayrampaşaspor’u konuk etti. Ev sahibi Silivripor geliştirdiği zayıf ataklarla gol ararken. İlk yarıda Tufan’ın 33. Dakikada kaçırdığı penaltı vuruşunun haricinde net gol pozisyonuna ilk yarıda giremedi. Maçın ikinci yarısında da çok etkili olmayan zayıf ataklar geliştiren ev sahibi Silivrispor maçın uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gole engel olamayarak sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Konuk ekip Bayrampaşaspor bulduğu golle altın değerinde üç puanı hanesine yazdırdı.

Silivri Penaltı kaçırdı

Karşılaşmanın 33. Dakikasında Silivrispor atağında kazanılan penaltı vuruşunu Tufan Deniz kullandı. Topu iyi takip eden Bayrampaşasapor kalecisi Enes topun gol olmasanı izin vermedi.

Yılmaz ve Yalçın türbindeydi

Silivrispor’un Bayrampaşa ile oynadığı karşılaşmada bu sezon ilk kez maçı seyretmeye gelen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın Silivri kulübü Başkanı Taylan Güraslan ile birlikte maçın ilk yarısında .büyük heyecan yaşadılar.  Silivrispor’un nadir geliştirdiği ataklarda takımdan gol bekleyen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın maçın ikinci yarısı başlamadan sahadan ayrıldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ