FotoGool

SON DAKİKA

Silivri galibiyetle tanıştı. 1-0

misli.com 3.lig 4.grupta mücadele eden Sİlivrispor ligin 6. Haftasında kendi sahasında konuk ettiği Sultnbeyliği Belediyespor karşısında 63. Dakikada Gökhan Göksu’nun attığı golle üç puanla tanıştı. Ligde oynadığı 5 karşılaşmadan 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Sİlivrispor bu galibiyetle şeytanın bacağını kırdı.

28 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Silivri galibiyetle tanıştı. 1-0

Silivri sahasında oynanan grupta alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada iki takılda maç tempoları ile dikkat çektiler,  top bir o kalede,  bir bu kalede gidip geldi.  İki takımda galibiyeti çok istediği karşılaşmada ilk yarıda pozisyonlar olmasına rağmen iki takımda gol bulamadı.

Silivri ikinci yarıda daha üstündü

Karşılaşmanın ikinci yarıısında rakibi karşısında daha etkili ve daha iyi olan taraf ev sahibi Silivrispor oldu.  Maçın 63. Dakikadasında , Sultanbeyliği Belediyespor cezaalanı üzerinde kazanılan serbest vuruşu Gökhan Göksu filelerle buluşturdu 1-0.

İlk galibiyetine imzayı attı

Grubunda ilk galibiyetini alan Silivrispor,  üstün oynadığı karşılaşmayı galibiyetle bitirmenin mutluluğunu yaşadı.  Ligde 6. karşılaşmasında kendisi gibi alt sıralardan kurtulma çabası veren Sultanbeyliği Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle ilk üç puanını hanesine yazdırdı.  Grubda iki beraberliği bulunan Silivrispor grubunda puanını 5’e çıkarttı.

Yönetim hop oturup hop kalktı

Silivrispor yönetimi türbinde maçın son bitiş düdüğüne kadar büyük heyecan yaşadı. Kulp Başkanı Taylan Güraslan ve yanındakiler heyecandan yerlerinde duramadılar

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ