FotoGool

SON DAKİKA

Sezonun ilk derbisinden galip çıkmadı 1-1

Trendyol süper ligin ilk derbisi Trabzon’da oynandı. Trabzonspor, Beşiktaş’ı ağırladığı karşılaşmadan karşılıklı atılan gollerle iki takımda sahadan birer puanla ayrılamak zorunda kaldılar. Karşılaşmada ev sahibi Trabzonspor’un golünü 17’ Okay Yokuşlu atarken, konuk ekip Beşiktaş’ın golünü 39’ Gedson Fernandes attı. Trabzonspor 13. Dakikada Edin Visca’nın kırmızı kart görmesinden sonra maçı uzun bir süre 10 kişi sürdürdü.

15 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Sezonun ilk derbisinden galip çıkmadı 1-1

Trabzon’da oynanan karşılaşmada 13. Dakikada Edin Visca’nın kırmızı kartlı oyun dışında kalmasından sonra maçın geri kalan bölümün 10 kiyi tamamladı. Bu karşılaşmada iki takımda karşılıklı golleri ilk yarıda bulurken.  İkinci yarıda gol sesi çıkmadı.  Beşiktaş 3 maçlık galibiyet serisine bu maçta aldığı beraberlikle son verirken,  ev sahibi Trabzonspor üst üste üçüncü beraberliğini almış oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ