FotoGool

SON DAKİKA

Sergen Yalçın: ‘Genç oyuncuların hataları var ama böyle öğrenecekler’

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalcın , dün oynanan ve kaybettikleri Hes. Kablo Kayserispor karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu.  Kayseri karşısında istedikleri futbolu oynayamadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı yaptıkları hatalardan dolayı dengeledikleri maçtan mağlup ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

07 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Sergen Yalçın: ‘Genç oyuncuların hataları var ama böyle öğrenecekler’

Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü “Genç oyuncuların hataları var ama böyle öğrenecekler. Oyuna tam ortak olduk derken ikinci golü yedik. Hamleler yaptık, risk aldık ve rakibe hızlı hücum imkanları verdik. Üzgünüz, rakibi kutluyorum. İlk yarıda üç dört tane pozisyonumuz var. İkinci yarıda basit hatalar yapınca işler zorlaştı. Bazı oyunculardan istediğimiz performansı alamayınca sonuç böyle oldu. Zor bir dönemde maçları oynuyoruz. Hazır olmayan, sakatlık riski bulunan oyuncularımız var. Bunlar bahane değil. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bugünkü skoru kabulleneceğiz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ