FotoGool

SON DAKİKA

Şampiyon 3 haftadır yok

Süper ligin en son şampiyonu Medipol Başakşehir ligin üç haftasında oynadığı karşılaşmalardan puansız ayrıldı. Son olarak oynadığı Fatih Karagümrük karşılaşmasının ikinci yarısında kalesinde gördüğü iki gole seyirci kaylan Başakşehir üst üste üçüncü mağlubiyetini almış oldu.

25 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Şampiyon 3 haftadır yok

Ligin ilk haftasında Süper ligin yeni ekiplerinden Hatayspor’a konuk olan Medipol Başakşehir bu karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapamamıştı.  Ligin ikinci haftasında Galatasaray’ı konuk eden Medipol Başakşehir bu karşılaşmadan da 2-0 mağlup ayrıldıktan sonra ligin üçüncü haftasında cuma günü Atatürk Olimpiyat sahasında yine ligin yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük’e konuk oldu.  Bu karşılaşmadan da 2-0 mağlup ayrılan Medipol Başakşehir üç haftada kalesinde 2’şer gol görüp 6 kez kalesinde gördüğü gollere gol yada gollerle cevap veremedi. Üç maçtan üç mağlubiyet alarak ligin dördüncü haftasına puansız girdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ