FotoGool

SON DAKİKA

REHAVETE KAPILMAK YOK

Misli.com 3. lig 3. grupta ligin ilk haftasında rakibi Yalova karşısında sahadan 6-2 gibi farklı bir skor’la ayrılan Çatalcaspor kulübünün tecrübeli çalıştırıcı Cahit Erçevik bu alınan skor’la haneye yazılan üç puanın güzel olduğunu fakat bunun takım içinde rehavete neden olmaması gerektiğini söyledi. Ligin ilk haftasında alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutladığını söyledi.

22 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
REHAVETE KAPILMAK YOK

Misli.com 3.lig 3. grupta ilk hafta aldığı galibiyetle grupta liderlik koltuğuna oturan Çatalcaspor’un teknik direktörü alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını fakat bu farklı galibiyetin takım içinde rehavete yol açmaması gerektiğini söyledi.  Oynanan futboldan memnun olduklarını fakat hala eksiklerinin olduğunu dile getirerek Çatalcaspor’un hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi.

Sezonun ilk karşılaşmasında rakibi Yalova karşısında sahadan farklı bir galibiyetle ayrılarak adeta rakiplerine korku salan Çatalcaspor’un teknik direktörü Cahit Erçevik ” Grubumuzda ilk oynadığımız karşılaşmada rakibimiz karşısında sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldığımız için mutluyum.  Oyuncularımı bu anlamda kutluyorum.  İyi bir oyun karşılığında sahadan üç puanı alarak ayrıldık.  Lige galibiyetle başlamak her zaman iyidir” dedi.

Eksiklerimiz var

Çatalcaspor’un kadrosunda hala eksikleri olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı ” İyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirdik, kadromuzu iyi duruda.  ama hala eksik mevkilerimiz var.  mümkün olduğu kadar kadromuzda bulunan bütün oyuncularımıza şans veriyoruz. bu eksiklerimizi giderdiğimiz zaman iyi bir kadro olacağımıza inanıyorum” dedi.

Rehavete izin yok

Çatalcaspor’un aldığı farklı galibiyetten dolayı takım içinde oluşabilecek bir rehavetin kendilerini olumsuz yönde etkileyebileceğini belirten Cahit Erçevik ” Yalova karşısında aldığımız farlı galibiyetten daha çok önümüzde oynayacağımız karşılaşmaların konuşmak gerekir, attığımız gibi iki tane de hatalı gol yedik. Bu galibiyetten dolayı rehavete izin vermeyeceğiz. Biz her zamanki ciddiyetle bundan sonraki karşılaşmalarımıza hazırlanacağız “dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ