FotoGool

SON DAKİKA

Puanları paylaştılar 1-1

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Sivasspor 45. dakikada Arouna Kone ile öne geçerken, 86’da Erik Sabo kaçırdığı penaltıda kaleciden dönen topu tamamlayarak maçın skorunu belirledi. Fatih Karagümrük’ün uzatma anlarında bulduğu gol ise Samassa’ya faul yapıldığı gerekçesiyle sayılmadı.Alınan bu sonucun ardından Fatih Karagümrük 13 puana yükselirken, yenilmezlik serisini 4 maça taşıdı. Sivasspor ise 9 puana çıktı ve kazanamama serisini 4 maça çıkardı.

21 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Puanları paylaştılar 1-1

Recep Tayyip Erdoğan sahasında oynanan karılaşmada iki takımda galibiyet için ellerinden geleni yapmalarına rağmen , sonuca gidemediler.  Karşılaşmada ilk yarıyı ev sahibi ekip karşısında 1-0 önde kapatan Sivasspor ikinci yarıda yakaladığı bir kaç gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Maçın sonlarına doğru ev sahibi Fatih Karagümrük üst üste geliştirdiği ataklarla rakibini kendi yer alanına hapsetmeyi başardı.  Maçın 86. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu Erik Sabo kullandı. Sivasspor kalecisin’den dönün topu tekrar kendisi tamamladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ