FotoGool

SON DAKİKA

Puanları paylaştılar 0-0

Süper ligin 14. Haftasının açılış maçında son haftalarda Emre Belezoğlu ile aldığı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir ile, son 6 haftır galibiyet yüzü görmeyen Altay’ı konuk etti. Bu önemli karşılaşmada bu kez ev sahibi Başakşehir puan kaybederken, Altay bu önemli deplasmandan bir puanla ayrılmayı başardı. Grupta Başakşehir puanını 22’ye çıkartırken, konuk ekip Altay puanını 17’ye yükseltti.

26 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Puanları paylaştılar 0-0

Süper ligin 14. Haftasında Başakşehir Fatih Terim sahasında Başakşehir, Altay’ı konuk etti.  Ev sahibi Takım Medipol Başakşehir teknik heyetin başına Emre Belezoğlunun gelmesi ile aldığı sonuçlarla bir bir zirve yarışana doğru ilerlerken,  rakibi Altay oynadığı ve kazandığı Beşiktaş karşılaşmasından sonra 6 haftadır galibiyet yüzü görmedi.

İlk yarısın golsüz beraberlikle biten karşılaşmanın genelinde üstün bir oyun oynayan ve topa daha çok sahip olan ev sahibi Medipol Başakşehir haftalar sonra puan kaybı yaşadı.  Konuk ekip Altay önemli deplasman maçından bir puan çıkartmayı başardı.

En yaşlısı ile en genç’i karşılar karşıya

Medipol Başakşehir’in başına gelen Yerli olarak en genç teknik sorumlu sıfatı ile Emre Belezoğlu ile ,  Spor toto Süper ligin en yaşlı teknik direktörü Mustafa Denizli bu karşılaşmada karşı karşıya geldiler.  Takımın başına geldiğinden bu yana her maçını kazanan Emre Belezoğlu,  son hafta haftasında galibiyet yüzü görmeyen Teknik direktör Mustafa Denizli ‘bin takımı Altay karşısında sınav verdi.  İki teknik ekipte taktiksel mücadelenin ardından takımlarına birer puanı kazandırdılar.

5 haftalık galibiyet serisine son verdi

Emre Belezoğlu ile 5 haftadır oynadığı karşılaşmalarda aladığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir, Altay karşısında 5 haftalık galibiyet serisine devam edemedi.  Bu karşılaşmada aldığı beraberlikle haftalar sonrasında ilk kez puan kaybı yaşadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ