FotoGool

SON DAKİKA

puanlar paylaşıldı 0-0

Trenyol Süper ligin 4. haftasında Eyüpspor, Trabzonspor’u konuk etti. iki takımın da üç puan parolasıyla çıktığı karşılaşmada gol sesi çıkmadı. İki takımda sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonuçla Eyüpspor puanını 8’e çıkartırken, trabzonspor puanı 2’ye yükseltti.

01 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
puanlar paylaşıldı 0-0

Tredyol süper lige iyi bir başlangıç yaparak oynadığı 4 karşılaşmadan 2 galibiyet 2 beraberlik alarak grupta zirveyi takip eden Eyüpspor, ligde ve Avrupa kupasında istediği sonuçlara alamayarak teknik direktör değişliği yaparak bu maça İhsan Derelioğlu nezaretinde çıkan Trabzonspor karşı karşıya geldiler.  İki takımında galibiyet için mücadele ettiği karşılaşmadan gol sesi çıkmadı.  maçın son düdüğü ile karşılaşma başladığı gibi bitince iki haftada haftayı birer puanla kapatmak zorunda kaldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ