FotoGool

SON DAKİKA

Pehlivanlardan örnek davranış

Tüm Türkiyeyi yasa boğan, 6 Şubat tarihinde 10 ilimizi etkileyen Depremden dolayı,  Arama Kurtarma  çalışmaları için o bölgelere yurt dışından ve yurt içinden  bir çok ekip sevk edildi.  Her ekip çok değerli ama aralarında Malatya’ya yardım eli uzatan bir ekip var ki o ekip ülkenin her kesiminden takdir aldı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca Belediyespor kulübü Başkanı Lokman Naroğlu direktifleri ile Çatalca Belediyespor Güreş takımı Malatya’daki arama kurtarma çalışmalarına gönüllü olarak katıldı. Güreş takımına eşlik bir isim var ki oda Yağlı güreşlerin en önemli isimlerinden 661. Kırkpınar Güreşlerinde final güreşi yapan Mustafa Taş oldu.  Pehlivan Taş Cengizhan Şimşek’in elinden alınan altın kemeri kabul etmeyip kendisinin adli sürecini bekeleyeceğini açıklayarak güreş dünyasının gönlünde taht kurmuştu. Pehlivanlar Malatya’daki kurtarma çalışmalarına eşlik ediyorlar.

07 Şubat 2023 Tarihinde eklendi.
Pehlivanlardan örnek davranış

Ülkemizdeki deprem felaketinden dolayı Yurt dışından ve Yurt içinden bir çok arama vu kurtarma ekipleri depremde en çok etkilenen 10 ilde canla başla çalışıyorlar. Deprem bölgelerine maddi ve akdi yardımlar yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner,  Çatalca Belediyespor kulübü Güreş takımın da kurtarma çalışmalarına yardım etmeleri için görevlendirdi. Çatalca Belediyespor kulübü Başkanı ve aynı zamanda Çatalca  Belediyesi Meclis üyesi Lokman Naroğlu’nun organizasyonu ile Malatya’da çalışmalara katılmak üzere 15 kişilik pehlivanları da kurtarma ekibinin içine yerleştirdi.  Bu ekibin başında da 661. Kırkpınar Güreşlerinde Cengizhan Şimşek’le final güreşi yapan Mustafa Taş’ı görevlendirdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ