FotoGool

SON DAKİKA

Paşa nefes aldı 2-0

TFF süper lig Cemil Usta sezonu 28. Hafta karşılaşmasında Kasımpaşa konuk ettiği Fenerbahçe karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan üç puanla ayrıldı.  Bu galibiyetle alt sıralardan uzaklaşmak önemli bir adım attı. 55 Thiam, Dk. 90+3 Yusuf Erdoğan Kasımpaşa’nın gollerini atarken,  Mevlüt’ün Fenerbahçe adına attığı gol VAR tarafından iptal edilirken,  ev sahibi Kasımpaşa’nın bir penaltısı da VAR tarafından iptal edildi.

22 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Paşa nefes aldı 2-0

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan sahasında oynanan ve ilk yarısında gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi takımın rüzgarı esti.  Fenerbahçe’nin atakları karşısında akıllı bir savunma yaparak bu ataklara karşılık verdi ve golleri bularak güçlü rakibini mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmanın  ikinci yarısında 55. Dakikada ilk golle moral bulan ev sahibi  Kasımpaşaspor ,  kazandığı penaltı vuruşunun iptal olmasından sonra savunmasındaki disiplini bozmadı. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Mevlüt’ün attığı gol karşılaşmanın VAR taraftından iptal edilmesinin ardından karşılaşmada son sözü 90+3. Dakikada Yusuf Erdoğanın golle üç puanı takımı Kasımpaşaspor’un hanesine yazdırmayı başardı.

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşcıoğlu, Erdem Bayık

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Hadergjonaj, Sarlija, Meriah, Haddadi, Aytaç Kara, Tirpan, Quaresma (Dk. 63 Yusuf Erdoğan), Hajradinovic (Dk. 63 Pavelka), Thiam (Dk. 88 Ndongala), Koita (Dk. 77 Gohou)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Dirar, Luiz Gustavo, Falette, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan (Dk. 64 Mehmet Ekici), Tolga Ciğerci (Dk. 90 Jailson), Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu (Dk. 85 Mevlüt Erdinç), Rodrigues (Dk. 64 Zajc), Müridi

Goller: Dk. 55 Thiam, Dk. 90+3 Yusuf Erdoğan (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 13 Meriah, Dk. 24 Tirpan, Dk. 73 Pavelka, Dk. 84 Gohou (Kasımpaşa)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ