FotoGool

SON DAKİKA

Palut ” Çok basit goller yedik”

Göztepespor’un Teknik Direktörü İlhan Palut, Alanyaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Palut Göztepespor’un bu hafta reaksiyon gösterdiği , kazanma hırsının olduğunu ve buna göre mücadele ettiğini belirterek,  bunların karşılığında basit goller yedikleri için üç puana ulaşamadıklarını söyledi. 

28 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Palut ” Çok basit goller yedik”

İlhan Palut “Lige verilen aranın ardından 2 haftalık kötü bir sürecin içine girmiştik ve bugün bu gidişat karşısında bir reaksiyon göstermek istiyorduk. Takımım maça oldukça istekli ve arzulu başladı. İki haftadaki görüntümüzün aksine topla oynayan, kazanmayı isteyen, rakip ceza sahasında görünen bir Göztepe vardı. Oyunun hakimi genel anlamda bizken gerçekten çok basit goller yedik. Takımımız buna rağmen kırılma yaşamadı. Skor anlamında geriye düşmemize rağmen oyundan düşmedik ve reaksiyon gösterdik.

Tabi ki beraberlikten memnun değiliz. Bugün 65 dakikalık süreçte oynadığımız oyun bizim için bir dönüş sinyaliydi. 3 kere yenik duruma düşmemize rağmen mücadeleyi bırakmamamız ve saha içinde reaksiyon göstermemiz bizim için olumlu yönlerdi. En büyük sorunumuz da çok basit goller yemeye devam etmemiz. Bunun üzerine çalışmamız gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda alacağımız daha iyi sonuçlarla taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ