FotoGool

SON DAKİKA

Önemli maçtan beraberlik çıktı 1-1

Süper ligin 28. Haftası önemli bir maça sahne oldu. Süper lig grubunun lideri Trabzonspor, Fenerbahçe’ye konuk oldu. Maçta iki takımda sahada birer puanla ayrıldılar. Karşılaşamanın ilk yarısında etkili olan ve 22. Dakikada Anthony Nwakaeme’nin golü öne geçen konuk ekip karşısında Fenerbahçe 71. Dakikada iMha Zajc’ın attığı golle beraberliği sağladı. Maçın 18. Dakikasında Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci Var’ın uyarısıyla kırmızı kartla oyun dışında kaldı ev sahibi bu dakikadan sonra oyunu 10 kişi sürdürdü. BU sonuçla Fenerbahçe puanını 47’ye yükseltirken, lider Trabzonspor puanını 67 yaptı.

06 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Önemli maçtan beraberlik çıktı 1-1

Fenerbahçe Şükür Saraçoğlu spor kompleksinde oynanan ve türbinlerin dolu olduğu karşılaşmada ilk yarıda konuk ekip  Trabzonspor,  ikinci yarıda ise ev sahibi Fenerbahçe etkiliydi.İki takımında karşılıklı birer gol bulduğu maçtan iki takımda birer puanla ayrılarak haftayı kapattılar.    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ