FotoGool

SON DAKİKA

Önce Eyüpspor, sonra Kayseri 2-2

Trendyol Süper Lig beşinci haftasında Kayserispor grubun iyi ekiplerinden Eyüpspor’u konuk etti karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip Eyüpspor 21. dakikada Thiam, 36. dakikada Samu Saiz’in attığı gollerle ilk 45 dakikayı 0-2 önde kapadı. Karşılaşmanın Maçın ilk yarısında kalesinde gördüğü gollerle kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde mağlup duruma düşen Kayserispor ikinci yarıya damgasını vurdu. Karşılaşmanın 64. Dakikasında Arif Kocaman ve 69. Dakikada Duskens Nazon’un atığı gollerle eşitliği sağladı ve rakibine üç puanı kaptırdı. Karşılıklı atılan 2’şer golle 4 gollü karşılaşmadan iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı.

15 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Önce Eyüpspor, sonra Kayseri 2-2

Kayseri galibiyet alamadı

Süper ligin 5 haftasında oynadığı karşılaşmalarda 2 beraberlik bir mağlubiyet alan Kayserispor galibiyete hasret.  Kendi sahasında oynadığı ikinci karşılaşmasında bir mağlubiyet birde beraberlik aldı.  Hafta içinde de 3. Ertele karşılaşmasında Trabzonspor’a konuk olacak

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ