FotoGool

SON DAKİKA

Nefesleri kesecek bir maç

Ziraat Türkiye kupasının geçen sezonki sahibi Beşiktaş, çeyrek finalde son haftalarda yükselişte olan Yukatel. Kayserispor’u konuk ediyor. Vodafone part’ta oynanacak olan çeyrek final karşılaşmasından yarı final vizesi almak isteyen Beşiktaş bu önemli karşılaşma için salı günü yaptığı son çalışmasından sonra kampa girdi.

02 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Nefesleri kesecek bir maç

İki takım bugüne kadar resmi maçlarda 48 kez karşı karşıya gelirken, bu mücadelelerde Beşiktaş 26 galibiyet elde etti. 10 mücadele beraberlikle sonuçlanırken, Kayserispor ise 12 kez rakibini yenmeyi başardı. Beşiktaş’ın sahasında oynanan 24 maçta ise siyah-beyazlı emip 19 galibiyet alırken, 3 maç beraberlikle sonuçlandı. 2 mücadelede ise Kayserispor kazandı. Konuk ekip, bu deplasmanda en son galibiyetini 15 Ekim 2011 tarihinde aldı. Bu maçın ardından İstanbul’da oynanan 10 karşılaşmada Beşiktaş 9 galibiyet alırken 1 mücadele de berabere bitti. Kayserispor, Beşiktaş deplasmanında son 10 yılda yalnızca 1 puan aldı. Ligde oynanan son Yukatel Kayserispor karşılaşmasında Beşiktaş’ın başındaki ilk maçı olan Önder Karaevli ile bu maçtan 4-2 galip ayrılmıştı.  Ziraat Türkiye kupasında karı karşıya gelecek olan iki takımın nasıl mücadele ortaya koyacağı merak ediliyor.

Beşiktaş çeyrek finale çıkabilmek için Vodafone sahasında Göztepe ile karı karşıya gelmiş bu maçın normal süresinde, uzatma devreleri de 0-0 bitmişti. Penaltı vuruşları sonunda siyah beyazlı ekip turu atlayan taraf olmuştu.  Yukatel Kayserispor’da Fenerbahçe’yi son dakikada golü ile kupa dışında bıraktı ve Beşiktaş’ın rakibi oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ