FotoGool

SON DAKİKA

Nefes Kesen Final Buca’nın

Misli.com 3.lig Final karşılaşması İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında oynandı. Buca ile İstenderun arasında oynanan karşılaşma nefesleri kesti. Normal süresi İskenderundan Nurettin’in 78.dakikada attığı gole, Buca 83. Dakikada Berke ile cevap verdi. Maçın uzatma devrelerinde 92. Dakikada Tunç’un attığı gole 105. Dakikada Feyzullah’la cevap veren İskenderun beraberliği sağlayarak pes etmedi. Maçın uzatma devrelerinin de bu skorla bitmesinini artından penaltılarda üstünlük sağlayan Buca 2.lige çıkan ekip oldu.

25 Mayıs 2021 Tarihinde eklendi.
Nefes Kesen Final Buca’nın

Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasınada oynanan Misli.com 3. Lig final  karşılaşmasında 2. Lige çıkan takım belli oldu. İzmir ekibi Buca penaltı atışlarında adını 2.lige yazdırdı.

Heyecanın hiç bitmediği karşılaşmada ilk yarıda iki takımda temkinli ve tutuk futbolları ile dikkat çektiler.  Gol pozisyonlarının ilk yarıda fazla olmadığı karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda 2. Lige çıkma vizesini almak için tempolarını arttırdılar. Maçın 78. Dakikasında gelişen İskenderun atağında Nurettin attığı golle takımını öne geçirmeyi başardı.  Maçta skor üstünlüğünü eline alan İskenderun ,  geriye çekilince İzmir ekibi Buca 83. Dakikada geliştirdiği atakta Berke’nin attığı golle beraberliği sağladı 1-1. Kalan sürede başka gol olmayınca maçın 90 dakikası 1-1 eşitlikle bitti.

Uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmadı.

Karşılaşmanın normal süresinin 1-1 eşitlikle bitmesinin ardından maçın uzatma devrelerine geçildi.  Uzatma devresine hızlı başlayan Buca 92. Dakikada Tunç’un attığı golle öne geçmeyi başardı.  Maçta ikinci uzatma devresinin sonlarına doğru gelişen İskenderun atağında Feyzullah attığı golle tekrar eşitliği sağladı.  Maçın normal süresi 1-1,  uzatma devreleri de 2-2 bitti.

Penaltılarda üstünlük Buca’daydı

Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma devrelerininde de karşılıklı atılan goller olunca eşitlik bozulmadı. 2.ilgi yeni ekibi seri penaltı atışları ile belirlendi. Seri penaltı atışlarında İskenderunspor’dan Oğuzhan,  Uğur ve Burak atışları gole çeviremezken, Emre ve Abdurrahman bu vuruşları gole çevirdiler. Bucaspor’da ise Tunç, Oğuz ve Cuma seri penaltı atışlarında topu filelere gönderirlerken. Ufuk ve Oğuz bu vuruşları gole çeviremedi. Seri penaltı atışlarında 3-2 ilk üstünlüğü yakalayan Bucaspor finalin galibiyi olarak adını 2.lige yazdırdı.

Maç sonunda büyük sevinç

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile saha içinde mücadele eden İskenderunspor büyük üzüntü yaşarken,  Bucaspor seri penaltı vuruşlarıyla galip ayrıldığı karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadı.  Saha içinde şampiyonluk şarkıları söyleyen Bucaspor kendisini desteklemeye gelen taraftarı ile 2.ligi kutladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ