FotoGool

SON DAKİKA

Mustafa Küçük Menemenspor’da

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor’un geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği genel kuruldan sonra yönetime tanıdık isimler ekledi. Bir çok profesyonel ve amatör kulüpte futbol oynayan , yöneticilik ve Başkanlık görevlerinden bulunan İş ve spor dünyasının yakından tanıdığı Mustafa Küçük yapılan yeni yönetimde görev aldı.  Adı bir aralar Beşiktaş kulübünde de yönetimde geçen Küçük’ün Menemen kulübünde hangi görevi alacağı merakla bekleniyor.

13 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Mustafa Küçük Menemenspor’da

İş adamı ve Sporcu kişiliği ile bir çok takımda görev alan ve başarılar elde eden Mustafa Küçük,  Bir ara Beşiktaş kulübünün yönetiminde ismi geçmişti.  Amatör ve profesyonel bir kulüpte forma giyen ve yine bu kulüplerde yöneticilik ve Başkanlık görevlerinde bulunan Mustafa Küçük ,  yöneticiliğe ara vermişti.  Birinci lig ekiplerinden Menemenspor’la geçtiğimiz aylarda başlayan dirsek teması , yapılan genel kurulla yönetime girmesi ile son buldu.  Mustafa Küçük Menemenspor’da asil yönetimde yer alırken,  ilerleyen günlerde yapılacak olan görev dağılımının ardından hangi göreve getirileceği merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ