FotoGool

SON DAKİKA

Müfit Arın: ‘Yeni sezonda zirvenin yine en büyük adayıyız’

Beşiktaş Aygaz Takımımızın tecrübeli antrenörü Müfit Arın, Beşiktaş’ın resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Arın, 16 sezondur Beşiktaş Aygaz Takımımızın her sezona şampiyonluk parolasıyla başladığını hatırlatarak şunları söyledi

24 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Müfit Arın: ‘Yeni sezonda zirvenin yine en büyük adayıyız’

“Beşiktaş Aygaz oynadığı her kategoriye kupanın en önemli adayı olarak çıkar. Bu yıl da hedefimiz ligde şampiyonluk ve Avrupa Kupası’nda gidebildiğimiz en uç noktaya kadar gitmek. Kadromuzda önemli değişikliklerimiz olacak, Türk hentbolunu daha ileriye taşımak için gençlere özel ilgiyle yaklaşacağız.”

Kadromuzda çok kaliteli isimler olduğunu ifade eden Antrenörümüz Müfit Arın, “Birçok oyuncumuz Avrupa’nın önemli kulüplerine transfer oldu. Gidenlerin yerinin daha iyileriyle doldurulacağından vefakar taraftarımızın şüphesi olmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

Beşiktaş Aygaz Takımımızdaki yardımcı antrenörlük unvanının yanına altyapı sorumluluğu unvanını da ekleyen İlker Şentürk, internet sitemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Özellikle Avrupa’da başarı için kadromuza kaliteli oyuncular katacağız ama daha da önemli bir vizyonumuz var; gençleri Beşiktaş Aygaz çatısı altında hentbola kazandırmak. Biz oyuncularımıza sadece bir sporcu gözüyle değil, yetişmesi gereken bireyler olarak da bakıyoruz. Hem Kulübümüzün hem de bireysel olarak sporcu performansının en üst seviyeye çıktığı bir sezon yaşamak istiyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ