FotoGool

SON DAKİKA

Milli takım gol oldu yağdı. 6-0

Dünya kupası Avrupa elemelerinde Başakşehir Fatih Terim sahasında konuk etti Cebelitarık karşısında sahadan ü. Puanı farkla alan Türkiye A Milli takımı gruptan çıkma şansını sürdürdü. Karşılaşmada Milli takımın gollerini 11. Dakikada Kerem Aktürk, 38 ve 41. Dakikadalaroa Halil Dervişoğlu, 65. Dakikada Merih Demiral ve 81. Dakikada Serdar Dursun golleri ile sahadan 6-0 gibi farkılı galibiyet ve üç puanla ayrılmayı başardı. Bu sonuçla grupta çıkma şansını devam ettirdi.

13 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Milli takım gol oldu yağdı. 6-0

Gruptan çıkabilme şanısını sürdürmek için farklı galip gelmesi gereken karşılaşmada Cebelitarık’ı konuk eden Türkiye A Milli takımı Başakşehir Fatih Terim sahasında oynanan karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir futbol oynayan Millileremiz,  yakaladıkları pozisyonları değerlendirdiler.  Atılan gollerin yanı sıra bir çok gol pozisyonundan da yararalanamayan Millileremiz. Gruptan çıkma şansını devam ettirdi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ