FotoGool

SON DAKİKA

İlk maçtan gol sesi çıkmadı 0-0

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk müsabakasında Galler ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Cardiff City Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında golsüz beraberlikle bitti. Maçın ikinci yarısında 62.dakikada Barış’ın gördüğü ikinci sarı kartla, kırmızı kartla oyun dışında kalmasından sonra kalan dakikaları 10 kişi sürdürmek zorunda kaldı. Maçta ikinci takımda galibiyet golü aramasına rağmen bunda başarılı olamadı ve grubun birinci karşılaşmasından iki ekipte sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar.

06 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
İlk maçtan gol sesi çıkmadı 0-0

Grubun ilk karşılaşmasında Galler’e konuk olan Milli takımımız ilk maçından bir puan çıkarttı.  Karşılaşmada iki takımda üç puana yaklaşmalarına rağmen bunda başarılı olamadılar.  Milliremiz 62. Dakikada Barış’ın kırmızı kartla oyun dışında kalmasından sonra kalan dakikaları 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.  Karşılaşmada özellikle ikinci yarıda rakibinin ataklarını karşılayan ekibimiz yakaladığı kontra ataklarla da gol aramasına ramen bunda başarılı olamadı.  Son dakikaya kadar temponun düşmediği karşılaşmada iki takımda 1’er puana razı oldular.

Galler ile 10. randevumuz

A Millî Takımımız, bu maçla beraber Galler ile 10. kez rakip oldu. Ay-Yıldızlılarımız, tamamı resmi 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 yenilgi, 3 beraberlik yaşadı. Avrupa Şampiyonası’nda bir, Dünya Kupası Elemeleri ile Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde 4’er olmak üzere rakibine 9 maçta 10 gol atan millîlerimiz, kalesinde 13 gol gördü.

İkinci maçımız izlanda

Grubun ikinci karşılaşmasını 09 Eylül Pazartesi günü 21:45’te İzmir Gürsel Aksel stadyumunda İzlandayla oynayacak.

Fotoğrflar:  www.tff.org

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ