FotoGool

SON DAKİKA

Lideri uzatmada galibiyeti aldı. 1-0

TFF birinci ligde grubunda liderlik koltuğunda oturan Hatay, bugün kendi sahasında Konuk ettiği Keçiörengücü karşısında galibiyeti 90+5. Dakikada Soner Örnek’in attığı golle almayı başardı. Uzatma dakikalarında gelen golle ligin bitimine doğru önemli bir üç puanı hanesine yazdıran Hatay son iki haftaya lider olarak girdi.

05 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Lideri uzatmada galibiyeti aldı. 1-0

Grupta liderlik koltuğunda oturan Hatay , dün kendi sahasında konuk ettiği Keçiörengücü karşısında zor anlar yaşadı.  Karşılaşamanın son dakikadasına kadar üç puan için atak yapan Hatay maçın uzatma dakikasında 90+5. Dakikada Soner Örnek’in attığı Altın değerindeki golle haftayı galibiyetle kapadı. Grupta üst sıralardaki takımların gözünün bir an bile ayırmadığı karşılaşmada son gülen ev sahibi Hatay oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ