FotoGool

SON DAKİKA

Lider kısa kesti 3-0

TFF Kadınlar ligi B Grubu ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Karaköy sahasında konut ettiği Bakırköy Gençlik karşısında üstü bir oyun oynamasına rağmen ilkkez bu kadar gol kısırlığı yaşadı. Ligin ilk yarısında bu Bakırköy sahasında oynadığı karşılaşmadan 7-0 galip ayrılan Çatalca Belediyespor haftayı üç puanla kapatmayı başardı. Karaşılaşmayı Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, meclis üyeleri ve az sayıra Karacaköy’lü spor sever takip etti. Karşılaşmada Çatalca Belediyespor’a üç puanı getirin golleri 30. Dakikada Ayşenur, 42. Dakikada Pınar ve 55. Dakikada Ayşe Önal attı.

16 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Lider kısa kesti   3-0

İç saha maçlarını her hafta değişik sahalarda oynayarak oynayarak Kadın futbolunu Çatalca mahallerine yayan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı’nın bu hataki durağı Çatalca’nın Karacaköy mahallesi oldu.  Ligi ilk yarısında oynadığı karşılaşmalarda her karşılaşmadan farklı galibiyetlerle ayrıyan Çatalca Belediyespor Bayan futbol takımı bu kez kısa kesti. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ