FotoGool

SON DAKİKA

lider hazırlıklarına devam ediyor

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu lideri Medipol Başakşehir, Pazartesi günü deplasmanda oynanacak oynayacağı İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının hazırlıkalarını kendi tesisleride yaptığı çalışma ile sürdürdü.  Şampiyonluk yolunda kalan haftalarda puan kaybına uğramak istemeyen Başakşehir , sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyor.

10 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
lider hazırlıklarına devam ediyor

İttifak Holding Konyaspor’a Pazartesi günü konuk olacak olan TFF Süper lig Cemil Usta sezonu lideri Medipol Başakşehir,  bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Grubunda alt sıralardan kurtulma çabası veren bir ekiple karşı karşıya gelecek olan lider Başakşehir,  şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor.  Çalışmalarını sıkı bir şekilde devam ettiren Başakşehir, Isınma hareketleriyle başlayan idman, 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Orta ve şut çalışmasıyla antrenman sona erdi. Lider , yarın saat 10.30’da yapacağı antrenmanla İttifak Holding Konyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ