FotoGool

SON DAKİKA

Kocaman Başakşehir’de

Süper ligin 22. haftasında Başakşehir’in , Hatayspor’u konuk ettiği karşılaşmada tenkin direktör Aykut Kocaman karşılaşmayı Başkan Göksel Gümüşdağın locasında yönetici Ahmet Ketenci ile birlikte seyretti.

30 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Kocaman Başakşehir’de

Başakşehir’de geçtiğimiz cuma günü teknik direktör Okan Burak’la karşılıklı yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktör arayışına hızlı başlayan Başakşehir,  bugün oynanan karşılaşma öncesi Aykut Kocama’nı konuk etti. Sabah Başakşehir sahasıda gelerek tesisleri gezdiği öğrenilen Teknik Direktör AykutKocaman ,  Hatay maçını da yönetici Ahmet Ketenci ile birlikte seyrederek bol bol not aldı. Tecrübeli çalıştırıcı Kocama’nın  Başakşehirle anlaşmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ