FotoGool

SON DAKİKA

Kayseri mi ? Fenerbahçe’mi ?

TFF Süper lig Ahmet Çalık Sezonu 31. Haftasında ligdeki 10 galibiyetinin 9’unu iç sahada almış olan Yukatel Kayserispor, ile Ligde son 6 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve çıktığı son 6 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Ligde ikincilik mücadelesi veren sarı lacivertli ekibi konuk edecek olan Yukatel Kayserispor bu karşılaşmadan üç puanla ayrılarak ligden düşme potasından iyice uzaklaşmak istiyor.

01 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Kayseri mi ? Fenerbahçe’mi ?

42. randevu

 Kayserispor ile Fenerbahçe ligde bugüne kadar 41 kez karşı karşıya geldi. İstanbul ekibi, bu karşılaşmalarda 24 kez sahadan galip ayrılırken, 8 defa da Kayserispor rakibine üstünlük kurdu. İki takım arasındaki 9 maç da beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında 12. Haftada Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu spor kompleksinde  oynanan mücadele 2-2 berabere sonuçlanmıştı.

Son Dört maçındın mağlup ayrıldı

Fenerbahçeyi konuk edecek olan Yukatel Kayserispor ligde oynadığı son dört karşılaşmasından mağlup ayrıldı.  4 karşılaşmadan hiç puan alamayan sarı kırmızılı ekip, son olarak 26. Haftada kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Giresunspor’u 2-1 mağlup etmişti.  Bu karşılaşmadan sonra oynadığı maçlardan puansız ayrıldı. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ