FotoGool

SON DAKİKA

Kasımpaşaspor Üç Puanla Dönüyor 2-3

Süper lig Ahmet Çalık sezonu 28. Haftasında deplasman maçlarında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Kasımpaşaspor alt sıralardan uzaklaşmak için çıktığı Göztepe karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Kendisi gibi alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Göztepe karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı başaran Kasımpaşaspor önemli bir üç puana imza attı. Karşılaşmada konuk ekip Kasımpaşaspor’a üçe puanı getiren golleri 5’ ve 48’ J.Muleka ve 79. Dakikada U.Bozok atarken ev sahibi takımın gollerini 7. Dakikada Santos ve 80. Dakikada Ndiaye attı. bu sonuçla Göztepespor 27 puanda kalırken, Kasımpaşaspor puanını 332’e çıkartmayı başardı.

05 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Kasımpaşaspor Üç Puanla Dönüyor 2-3

Göztepe Gürsel Aksel sahasında oynanan karşılaşmada üç puanla ayrılmaya başaran konuk ekip Kasımpaşaspor, ligin ikinci yarısında deplasman maçlarında 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 3 galibiyet alarak tüm dikkatleri üzerine çekerken,  bui karaşılaşmada mağlup olarak ligde düşme potasına giren Göztepespor ligin ikinci yarısında iç saha maçlarında 3 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ