FotoGool

SON DAKİKA

Kartal ikinci yarıda çoştu. 4-0

Beşiktaş – BB Erzurumspor maçının dakika dakika özeti HTSPOR’da! Beşiktaş, Süper Lig’in 13. haftasında konuk ettiği BB Erzurumspor’u 4-0 yendi. Siyah-beyazlılar; Galatasaray, Fenerbahçe ve lider Alanyaspor’un yenildiği haftada 12 puanlık bir galibiyete imza attı! Goller; Aboubakar (2),Nkoudou ve Vida’dan geldi. Öte yandan BB Erzurumspor, teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetimindeki 4. maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

20 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Kartal ikinci yarıda çoştu. 4-0

Süper Lig’de, sırasıyla Galatasaray, Fenerbahçe ve Alanyaspor’un puan alamadığı ve  13. haftada Beşiktaş, Erzurumspor’u 4-0’la geçti ve sürprize izin vermedi. Aboubakar’ın hem 2 gol (59-pen., 71) ile hem de oyunuyla yıldızlaştığı maçta diğer goller de Nkoudou (63) ve Vida’dan (70) geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesisinin çıkmadığı müsabakanın ikinci yarısında ev sahibi Beşiktaş adeta gol oldu yağdı.

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcular protestoyu unuttu 

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve TFF 1. Lig Kulüpler Birliğinin aldığı ortak karar sonrası iki takım futbolcuların yapması gereken protesto 10 saniye gecikmeyle gerçekleştirildi.

Maçın başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu oyuncular, alınan kararı unutunca kısa süreliğine paslaştı. Başlama vuruşuyla birlikte hareket etmeyen Beşiktaşlıların uyarısıyla konuk ekip futbolcuları durdu ve takımlar, yayıncı kuruluşun yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle protestoda bulundu.

Goller ikinci yarıda geldi.

Beşiktaş’ın gollerini 59. (penaltı) ve 71. dakikalarda Aboubakar, 63. dakikada N’Koudou ve 69. dakikada Vida kaydetti. Beşiktaş bu sonuçla 22 puanla 4. sırada yer aldı. Erzurumspor ise 9 puanla son sırada bulunuyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ