FotoGool

SON DAKİKA

Karapnar “ Gol atmakta zorlanıyoruz”

Karapnar “ Birçok gol pozisyonumuz var. Son vuruşlardaki ‘beceriksizliğimiz’ diyelim, gol atmamızı önledi. İkinci yarı başladığında ataktayken yine bireysel hatayla topu kaptırdık ve bunu çalışmamıza rağmen aynı şekilde golü yedik. Bizim takımımız gol atmakta zorlanıyor, strese giriyor, ilk pozisyonda gol oluyor. Sonra yine bastırdık, elimizden geleni yaptık. Oyuncu değişiklikleri yaptık, çift forvete döndük. Mehmet’in kaçırdığı bir pozisyon var, attığımız bir gol var. Ama bir türlü şanssızlıklardan yakamızı kurtaramıyoruz” dedi.

22 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Karapnar “ Gol atmakta zorlanıyoruz”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ilk olarak maçı değerlendiren Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar, “Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Kasımpaşa oynamayı seven bir takım. Biz de iyi oynamaya çalışıyoruz. İlk devrede tüm planlarımızın tuttuğunu düşünüyorum. Birçok gol pozisyonumuz var. Son vuruşlardaki ‘beceriksizliğimiz’ diyelim, gol atmamızı önledi. İkinci yarı başladığında ataktayken yine bireysel hatayla topu kaptırdık ve bunu çalışmamıza rağmen aynı şekilde golü yedik. Bizim takımımız gol atmakta zorlanıyor, strese giriyor, ilk pozisyonda gol oluyor. Sonra yine bastırdık, elimizden geleni yaptık. Oyuncu değişiklikleri yaptık, çift forvete döndük. Mehmet’in kaçırdığı bir pozisyon var, attığımız bir gol var. Ama bir türlü şanssızlıklardan yakamızı kurtaramıyoruz. Tabii bunda sakat oyuncularımızın eksikliği de var. Çok rotasyon yapamıyoruz belli bölgelerde. Mağlup olduk. Kasımpaşa’yı kutluyorum.” diye konuştu.

Kalan haftalarda altyapı oyuncularını değerlendirmek istediklerini belirten Tahir Karapınar, “Tabii ki altyapıdan oyuncularımızı değerlendirmek istiyoruz. Bu maçta da değerlendirmek istiyorduk. İyi bir sonuç olsaydı Ömer Faruk’u oyuna sokmayı düşünüyorduk. Fakat o rahat pozisyonu bir türlü yakalayamıyoruz. Ama bundan sonra inşallah Ömer Faruk ve diğerleri süre bulacaklardır.” dedi.

Oyun içindeki değişikliklerle ilgili sorulan soruya Tahir Karapınar, “Çok fazla değişiklik olmadı. Biz maçtan önce de Deniz’le Ferdi’yi verimli olmadıklarında değiştirmeyi düşünüyorduk. Deniz’i de orada şut attığı için kullanmak istiyorduk. Ferdi’nin ikinci devre süratinden yararlanıp orta yapmasını istiyorduk. Garry pozisyon icabı kaldı. Yani çok az kaldı, onu sonra değiştirdik. Garry’le ilgili öyle bir düşüncemiz yoktu. Ama oyuncu bölgesinde etkili olamıyorsa öbür bölgede de denemek lazım. Oradaki oyuncunun önünde de denemek lazım. Bilhassa sol taraftaki oyuncuları etkili geliyordu. Onları kapattığımızı düşünüyorum ama bireysel bir hatayla yine gol yedik ve çıkaramadık.” yanıtını verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ