FotoGool

SON DAKİKA

Karagümrük İç saha yenilmezliğine devam etti 5-1

Süper ligin 7. Haftasında Fatih Karagümrük,  Esenyurt Necimi Kadıoğlu sahasında konuk ettiği ,  Büyük Şehir Belediye Erzurumspor^u 5-1 gibi farklı bir skor’la mağlup ederek iç saha yenilmezliğine devam etti. Karşılaşmada ev sahibinin gollerini 11 ve 45+4. dakikalarda Badou Ndiaye, 28. dakikada penaltıdan Biglia, 71. dakikada Alassane Ndao ve 90+1. dakikada Erik Sabo kaydetti. Erzurumspor’un tek golü, 90. dakikada Ricardo Gomes’ten geldi. 

31 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Karagümrük İç saha yenilmezliğine devam etti 5-1

Ev sahibi ekip, iç saha maçlarında 3 galibiyet, 1 beraberlik içeren bir tablo yakalayan Fatih Karagümrük, rakibi karşısında etkili futbolunu gollerle süsledi.  Maçın ilk yarısında 3 gol bularak ilk yarıyı farklı bir skorla tamamlayan Fatih Karagümrük karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili futbolunu sürdürdü.  İki gol daha bulduğu maçta kalesinde bir gol görerek maçı 5-1 gibi farklı bir galibiyetle bitirmeyi başardı.

İç sahada oynadığı karşılaşmalarda bir beraberliği bulunan ve oynadığı karşılaşmaları kazanmayı başaran  Fatih Karagümrük puanını 11’e yükseltirken,  bu karşılaşmada beklemediği bir mağlubiyet alan Erzurumspor 7 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ