FotoGool

SON DAKİKA

Karagümrük 9 kişi 1 puanı aldı 1-1

Süper ligin 17. Haftasında Fatih Karagümrük, Fenerbahçe’yi konuk etti. Volkan Demir’in takımın başına geçtikten sonra ilk maçından galip ayrılan Fatih Karagümrük Fenerbahçe karşısında 37. Dakikada Burak Bekaroğlu ve 38. Dakikada Caner Erkin’in kırmıza kart görmesinden dolayı kalan dakikalarda sahada 9 kişi mücadele etti. İlk yarıda Fatin Karagümrükten 31. Dakikasında Aleksandar Pesic’in attığı gole, Konuk Fenerbahçe’den 40. Dakikada Mesut Özil ‘in penaltı golü ile sahadan iki takımda birer puanla ayrıldı. Fatih Karagümrük maçın büyük bir bölümünü 9 kişi oynamasına rağmen hanesine bir puanı yazdırmayı başarırken, Fenerbahçe eksik kalan rakibi karşısında istediği galibiyet gölünü bulamayarak sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaladı.

22 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Karagümrük 9 kişi 1 puanı aldı 1-1

Volkan Demirel’le geçtiğimiz hafta sonunu galibiyetle kapatan Fatih Karagümrük, Fenerbahçe karşısında maça iyi başladı ve karşılaşmanın 31. Dakikasında Aleksandar Pesic’in attığı golle öne geçti. Bu golden sonra gelişen konuk ekip atağında kazanılan penaltı vuruşunu 40. Dakikada Mesut Özil topu filelere göndererek durumu eşitledi 1-1.  Penaltı pozisyonunda Fatih Karagümrükten Burak Bekaroğlu ve ardından Caner Erkin Fatih Karagümrük’ten kırmızı kartla oyun dışında kalan oyuncular oldular.  İlk 45 dakika karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlikle bitti.   

Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip Fenerbahçenin baskısında geçti.  Fatih Karagümrük’ün 9 kaldığı ikinci 45 dakika konuk ekip Fenerbahçe’nin baskılı oyunun ile geçti.  Rakibi karşısında savunmasına çekilen ve yapılan atakları karşılamak zorunda kalan ev sahibi Fatih Karagümrük maçın özellikle ikinci yarısında eksik olarak mücadele etmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılma başarılı gösterirken,  Fenerbahçe ikinci yarıdaki baskısına rağmen ve rakibinin eksik olmasına rağmen galibiyet golünü bulamayarak sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ