FotoGool

SON DAKİKA

Karaevli “ Yorgunluk ve sakatlık riskleri her şeyin önüne geçti”

Süper ligin 28. Haftasında Medipol Başakşehir’i ağırlayan ve bu karşılaşmadan 2-2 .beraberlikle ayrılan Beşiktaş’ın teknik patronu Önder Karaevli oyuncuların bir kısmının sakat olduğunu ve bu maçta mücadele eden oyuncuların bir çoğunun da yorgun ve sakatlık geçirme risklerinden dolayı istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade etti. Diğer maçlara göre daha az pozisyona girdikleri de sözlerine ekleyen Karaevli galibiyet halinde grupta sıralamada yerlerinin değişeceği bu maçtan berabere ayrıldıklarından dolayı üzgün olduklarını söyledi.

08 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Karaevli “ Yorgunluk ve sakatlık riskleri her şeyin önüne geçti”

Beşiktaş Teknik direktörü Karaevli “Takımın başına geçtiğimden beri bu senaryoyu defalarca yaşadık. Oyunu kazandık ama maçı kazanamadık. İki takım da yüksek tempoda oynadı. Taktik açıdan zengin bir maçtı, çok fazla pozisyon olmasa da oyundaki hakimiyetimizden ve performanstan memnunum. Golü atamamak yine problem oldu. Rakip ilk geldiği pozisyonda golü buldu. Bu durum oyuncuları ister istemez düşürdü. Buna rağmen oyuncular vazgeçmediler. Son saniyelerde bir gol yedik ve içeri geride girdik. 1-1 girmeyi çok isterdik. Geride girince bu takımın yükünü ağırlaştırdı. Golü erken bulduk. Diğer maçlara oranla az pozisyon bulabildik. Oyun orta saha mücadelesine döndü. Welinton sakatlandı, Necip’i kenara getirdik. 20 saniye vardı ilk yarının bitimine. Böyle bir maçta hamle hakkımızı son 20 saniye için kullanmak istemedik. Riskli görünebilir ama o anın gereğiydi. Golü yediğimizde dört savunmacımız o bölgedeydi. Güven ve Alex’i yorgunluk, sakatlık riskleri yüzünden çıkarmak zorunda kaldık. Alex, bugün çok iyi oynadı. Oyundan çıkma talebi ondan geldi. Biz biraz daha oyunda tutabilir miyiz dedik ama çok yoruldu. Bazı şeylerin aksamasına neden oluyordu. Sakatlık riski var. Aynı şekilde Güven de zaman zaman etkiliydi. Rakibi zorlayıcı işler yaptı. Onun da devre arasında sakatlığını söyledi doktorlar. Riske atmak istemedik. İyi giderken sakatlıktan ötürü onu kaybetmek istemedik. Bu riski almayarak oyuncu değişikliği yaptık. Doktorlarımızla konuşuyoruz, onlar da uğraşıyorlar. İçlerinden dönebilecekler olanlar var. Mevcut oyuncularımızdan Welinton dışında sakatlıktan ötürü eksik olmadı. Bir kere bile eksik oyunculardan bahsetmedim. Ben yine bugün oyundan, oyuncularımızın vazgeçmemesinden memnunum. Bugün oyuncular oyundan vazgeçmedi, taraftarımız da takımını desteklemekten vazgeçmedi. Onlara çok teşekkür ediyorum. Galibiyet sıralamadaki yerimizi değiştirecekti ama olmadı. Umarım gelecek hafta bir galibiyetle döneriz ” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ