FotoGool

SON DAKİKA

Karadeniz Derbisi Rizespor’un 3-2

Süper ligin 30. Haftasında süper ligin lideri Trabzonspor, grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Çaykur Rizespor’a konuk oldu. İlk yarısında gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ikinci yarısı gol düellosu yaşandı. İki takında karyı kaplı sahada hem hava şartları ile hemde birbirleri ile mücadele ettiler. Karşılaşmadan üç penaltı golü ile üç puanı hanesine yazdıran taraf ev sahibi Çaykur Rizespor olurken, lider Trabzonspor bu sezon ikinci mağlubiyetini aldı. Karşılaşmada Çaykur Rizespor’a üç puanı getiren golleri 59, 64 ve 90+5. Dakikalarda (P) Joel Pohjanpalo atarken, konuk ekip Trabzonspor’un gollerini 48. Dakikada Abdülkadir Ömür ve 70. Dakikada Djaniny attı. Çaykur Rizespor son olarak 22. Haftada Antalyaspor’u mağlup etmiş bu maçtan sonra galibiyet yüzü görmemişti. Bu maçtan mağlup ayrılan Trabzonspor ikinci mağlubiyetini aldı.

18 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Karadeniz Derbisi Rizespor’un   3-2

Süper ligin lideri Trabzonspor , grupta alt sıralardan kurtulma cabası veren Çaykur Rizespor’a konuk oldu.  Maç öncesi sahanın temizlenmesinden sonra maçın başlama düdüğü çalındı.  Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol bulamadı. İlk 45 dakikası başladığı gibi biten karşılaşmanın ikinci yarısı müthiş oldu.  

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan konuk ekip Trabzonspor oldu.  Maçın 48. Dakikasında Abdülkadir Ömür’ün attığı golle öne geçmeyi başardı 0-1.  Maçta kalesinde gördüğü golden sonra oyunun temposunu elinde almayı başaran ev sahibi Çaykur Rizespor 59. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Joel Pohjanpalo’nun attığı golle skor’a eşitlik geldi. Maçın 64. Dakikasınada yine gelişen ev sahibi atağında kazanılan ikinci penaltı vuruşunu l Pohjanpalo attığı golle bu kez takını öne geçirdi 2-1.  Üst üste iki penaltı golü bulan ev sahibi bir anda öne geçmeyi başardı.  Maçın 70. Dakikasında gelişen konuk ekip ,Trabzonspor atağında Djaniny attığı golle bu kez Trabzonspor adına eşitlik sağlandı 2-2. Maçın uzatma dakikasında 90+5 dakikada gelişen ev sahibi atağında ilk iki penaltının sahibi Joel Pohjanpalo, Trabzonspor kalecisi ile karşı karşıya kaldı.  Cezaalanı içinde düşürülmesinden sonra kazanılan penaltı vuruşunu yine kendisi kullandı ve topu filelere göndererek ikinci yarıda girdiği oyunda üç penaltı golü ile Hattrick yaptı. Üç penaltı vuruşu ile grubun liderini Trabzonspor’u mağlup etmeyi başaran Çaykur Rize 20 Ocak tarihinde Antalyaspor’u mağlup ettikten sonra galibiyet yüzü görmemişti.  Bu karşılaşmadan mağlup ayrılan Tarabzonspor bu sezon ikinci mağlubiyetini Çaykur Rizespor’dan aldı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ