FotoGool

SON DAKİKA

İyi bir moral oldu

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar, BTC Türk Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

28 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
İyi bir moral oldu

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Tahir Karapınar, “Gerçekten zor bir maç oldu. Kolay olmasını bekliyorduk ama bizim yaratıcılıkta sıkıntılarımız var. Çok da eksiğimiz var. Çok şanssız durumlar yaşıyoruz. Falette’i kaybettik, genç oyuncuları bugün üniversite sınavına gönderdik. Çok alternatifli bir kadromuz yok. İyi de oynayabiliriz, kötü de oynayabiliriz ama bugün oyuncularımızın hepsi çok iyi savaştı. Sonradan giren oyuncular da büyük katkı yaparak kalitelerini ortaya koydular. Sonuçta kazandık. Moral açısından iyi oldu. Önümüzdeki maçlarda inşallah devamını getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Takımımızın mental durumu hakkında da konuşan Karapınar, “Değiştirdiğimiz oyunculardan dolayı da sıkıntı yaşıyoruz. Jailson’u aldık. Biraz daha kısaldık. Daha iyi konsantre olmamız lazım. Biz bireysel hataları yapan bir takımız. Bunu kabul etmeliyiz. Kasımpaşa maçında da bireysel hatadan dolayı gol yedik. Çok pozisyonumuz vardı. Güzel olan şey ise, takımımız mücadeleyi bırakmadı ve savaştı. Sonunda da galip geldi. Bu bizim için güzel bir şey. Yine eksiklerimiz var. Mehmet Ekici’yi kaybettik. Hasan’ı zorla oynatmaya çalışıyoruz. Dirar’ın sıkıntısı var. Bizim rotasyonda sıkıntımız var. İnşallah yine en iyi kadroyu çıkaracağız. Böyle mücadele etsinler biz maçları kazanırız.” dedi.BL0I9983.JPG

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ