FotoGool

SON DAKİKA

İstanbulspor Süper ligde

Süper ligin son biletini kapatan İSTANBULSPOR AŞ oldu. Kocaeli sahasında Royal Bandırmaspor ile final maçı oynayan İstanbulspor AŞ ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan galip ayrılarak, yıllar sonra arzuladığı yere Süper lige çıktı. İstanbulspor ile Süper ligdeki İstanbul takımlarının sayısı 8 oldu.

02 Haziran 2022 Tarihinde eklendi.
İstanbulspor Süper ligde

Süper ligin son biletini  İstanbulspor  kaptı.  Kocaeli Stad’ında oynanan karşılaşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Royal Bandırmaspor , oyunu İstanbulspor yer alanına yıkmasına rağmen bu atakları iyi bir şekilde karlıyan İstanbulspor, 33. Dakikada İbrahim’in ilk golü ile öne geçmeyi başardı 1-0.  Bu golden sonra beraberlik için ataklarını sıklaştıran Bandırmaspor 45+3. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Philippe Keny ile beraberliği sağladı 1-1.  Maçta ilk yarının oynanmayan süresi içinde gelişen İstanbulspor atağında kazanılan penaltı vuruşunu ilk golün sahibi İbrahim Yılmaz gole çevirdi ve attığı bu golle hem takımı Istanbulspor’u öne geçirdi, hemde ilk yarının skorunu belirlemiş oldu 1-2 

Karşılaşmanın ikinci yarının başından itibaren daha etkili olan Banadırma,  rakib.i İstanbulsporun savunmada hata yapmasını bekledi. Bu dakikalarda daha temkinli olan ve skoru korumanın yanında farkı daha da açmak isteyen boğalar karşılaşmayı bu skorla tamamlayarak 2022-2023 sezonunda Türkiye Süper liginde mücadele edecek.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ