FotoGool

SON DAKİKA

“İstanbul’a yeni tesisler ve sahalar kazandıracağız”

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda 2011’den önce iki dönem ve son 3 dönemde de 7 yılı Başkan Vekili olmak üzere 9 yıl yöneticilik yapan Çıksalınspor Başkanı Fikret Sivri, önümüzde ay yapılması beklenen İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına adaylığını düzenlenen basın toplantısı ile açıkladı.

21 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
“İstanbul’a yeni tesisler ve sahalar kazandıracağız”

Uzun yıllardır İstanbul ASKF yönetimlerinde yer alan ve mevcut yönetimdeki Başkan Vekilliği görevinden geçtiğimiz yıllarda istifa eden Çıksalınspor Başkanı Fikret Sivri, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinde düzenlediği bir basın toplantısı ile İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına adayı olduğunu açıkladı.

“Ekibimiz çok kaliteli, hepsi pırıl pırıl insanlar”

Başkanlık sevdası olmadığına vurgu yapan Sivri, “böyle bir derdimiz olsaydı çok önceden buna niyetlenirdik ve Başkan olurduk ancak gelinen süreçte şimdi elimizi taşın altına sokmamız gerekti. Kulüplerimizin menfaati için aday oldum. Aday olmam konusunda da Kulüplerimizden önemli talepler vardı, bunlara hayır diyemezdim. 3 torun sahibiyim, çocuklarım ve sporcu evlatlarım bana ‘Başkan Dede’ diyorlar… Ben de isterdim ki torunlarımı seveyim onlarla daha fazla zaman geçireyim fakat süreç bize sorumluluk almamız gerektiğini hissettirdi. Ekibimiz çok kaliteli, göreceksiniz hepsi pırıl pırıl insanlar. Çok çalışkan arkadaşlarla yola çıkıyoruz. Hep birlikte İstanbul’un yaşadığımı mağduriyetleri sona erdirmek için İASKF 2020 seçiminde Başkan adayı olduk” dedi.

Tüm sorulara içtenlikle cevap verdi

Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Az sayıda davetli çağrılan basın toplantısında Başkan adayı Sivri, adaylık sürecini anlattı. 1 dönem başkanlık konusunda ısrarcı olan Başkan Adayı, ‘genç yöneticiler yetiştirip, görevimizi gençlere teslim edeceğiz’ dedi. Basın açıklamasında Kulüplerin yaşadıkları sorunlara da değinen Sivri, lisans ücretleri, lige katılım paraları, Kulüplerin ecrimisil sorunları, halı sahalar, futbol okulları ve yaş kontenjanı ile ilgili sorulan sorulara da samimiyetle cevap verdi. Projelerini anlatan Sivri, Hasdal’da spor köyü ve ilçelerde mümkün olduğunca yeni tesis yaptırmak için tüm mesailerini vereceğini söylerken, ‘İstanbul’a başkanlık yapacağız, 3 sene sonra da koltukta gençler olacak, biz görev süremizde şimdi olduğu gibi yine hep sahalarda olacağız ve hayatımızın bir parçası olan amatör futbol sevdamızdan geri durmayacağız’ dedi.

Seymen Gençtürk’den tam destek

Başkan adayı Fikret Sivri’nin ardından konuşma yapan ve son iki seçimde başkan adayı olan Seymen Gençtürk de, Fikret Sivri ile yola devam kararını oy birliği ile aldıklarını ve seçimden Fikret Başkanın İstanbul ASKF Başkanı olarak ayrılacağını söyledi. ‘Biz aday olacaktık ama Fikret Başkan bizden erken davrandı, Fikret bey, birlikte çalışmaktan gurur duyduğumuz bir Başkanımızdır. Bu seçimde ekibimizle Başkan’ın yanında olacağız ve yarından itibaren ilçe ziyaretlerine ağırlık vereceğiz. Önce seçimi kazanacağı ve ardından 3 yıl boyunca çok çalışacağız’ dedi.

Abdullah Kaya’dan övgü dolu sözler

Son olarak ise 15 yıl İASKF Genel Sekreterlik görevi yapan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Spor Danışmanı ve duayen spor adamı Abdullah Kaya söz aldı. Deneyimli spor adamı, sözlerinde özgüyle bahsettiği Fikret Sivri’ye desteklerinin tam olduğunun altını çizerken, “birlikte mesai yaptığımız Fikret Sivri’ye başarılar diliyorum, İstanbul’a yakışan şekilde Başkanlık yapacağına inandığımız için kendisini destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ