FotoGool

SON DAKİKA

İstanbul Derbisinden galip çıkmadı 1-1

İstanbul’un en eski derbisi, 56 yıllık bir geçmişe sahip olan İstanbul Derbisi Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynandı. Karagümrük , daha önce çeşitli kateforilerde 30 kez karşı karşıya geldiği Kasımpaşaspor’u konuk etti. İlk yarısında Karagümrükspor’un uzatma dakikasında Sobiech’in kafa golü ile öne geçmeyi başardı. Maçın ikinci yarısında 47. dakikada Aytaç Kara ile beraberlik golünü bulan Kasımpaşaspor ikinci yarıda ev sahibi karşısında daha rahat bir futbol oynadı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüne doğru iki takımda karşılıkla ataklar yaparak galibiyet golü aramalarına rağmen bunda başarılı olamadılar. Karşılaşmada İlk yarıda Karagümrük, ikinci yarıda Kasımpaşa buldukları gollerle sahadan birer puanla ayrıldılar.

18 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
İstanbul Derbisinden galip çıkmadı 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısında üstün olan ev sahibi Karagümrük oynadığı futbolun yanı sıra kanatları kullanarak rakibi karşısında üstünlüğü eline aldığı dakikalarda öne geçmeyi başardı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.  Maçın 45+2. dakikasında Gelişen atakta Balkovec’in ortasında Sobiech’in kafa vuruşu ile top Kamıspaşaspor ağlarına gitti.

İkinci yarıda Kasımpaşa rüzgarı esti

Karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı başlayan konuk ekip Kasımpaşaspor ,  47. dakikada Aytaç Kara’n attığı kafa golü ile skor’da eşitliği sağladı.  Bu golle maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf konuk ekip oyundaki etkisine birde attığı beraberlik golünü ekledi.

son anlarda karşılıklı ataklar

Karşılaşmanın ikinci yarısının sonlarına doğru,  iki takımda eşitliği bozmak için atak üzerine atak yaptılar,  top bir Fatih Karagümrük kalesinde,  Bir Kasımpaşaspor kalesinde gidip geldi.  Maçta iki takımda galibiyet golünü ararken bunda başarılı olamadılar.

sahadan birer puanla ayrıldılar

Karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi Karagümrük önde kapatırken,  İkinci yarıda Kasımpaşaspor’un rüzgarı esti. Kasımpaspor ikini yarıda bulduğu beraberlik golü ile maçın son düdüğüne kadar galibiyet golünü aramalarına rağmen bunda başarılı olamadılar ve karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlikle bitti ve iki takımda sahadan birer puanla ayrıldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ