FotoGool

SON DAKİKA

İstanbul derbisinde gülen Kasımpaşaspor oldu. 3-2

TFF Süper 26. Hafta karşılaşmasında Kasımpaşaspor son haftaların flaş takımı Fatih Karagümrüksqor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip Fatih Karagümrükspor’dan Enzo Adia’ın 14. Dakikadasında attığı gole ev sahibi Kasımpaşaspor 20. Dakikada İsaac Kiese Thelin’le cevap verdi . Karşılıklı atılan gollerle ilk yarısı 1-1 bitti. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan e sahibi 59 ve 68. Dakikalarda Yusuf Erdoğan’ın gollerle farkı ikiye çıkarttı. Maçta Fatih Karagümrük 80. Dakikada Lucas Castro ile bulduğu golle farkı bire indirmesine rağmen ve son dakikaya kadar baskı kurmasına rağmen bir türlü beraberlik golünü bulamadı

20 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
İstanbul derbisinde gülen Kasımpaşaspor oldu.  3-2

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasına oynanan karşılaşma 1-1 eşitlikle bitmişti. Ligin ikinci yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda birer golle ilk 45 dakikayı eşitlikle kapadılar. Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi ve hızlı başlayan ev sahibi Kasımpaşaspor Yusuf Erdoğan’ın attığı gollerle önce eşitliği bozdular,  sonra farkı ikiye çıkarttılar.

Karagümrük baskıyı kurdu

Karşılaşmanın ikinci yarıbıda 59. Ve 68. Dakikalarda kalesinede gördüğü gollere engel olamayan konuk ekip Fatih Karagümrük,  rakibini kendi yer alanına hapsederek baskı kurdu. Bu baskı 80. Dakikada Lucas Castro’un golü ile farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda baskılı futbolunu devam ettiren konuk ekip Fatih Karagümrük adete rakibini kendi yeralanına hapsetti. Maçın son dakikasına kadar golü arayan Fatih Karagümrük bunda başarılı olamayınca ,  Kasımpaşaspor bu istanbul derbinin galibi olarak hanesine üç puanı yazıdan taraf oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ