FotoGool

SON DAKİKA

İP ” Nazarlık bir mağlubiyet oldu”

misli.com 3.lig 3. grupta mücadele eden Çatalcaspor kulübünün Başkan Yardımcısı Dursun Ali İp, geçtiğimiz günlerde oynadığı ve mağlup olduğu Soma karşılaşmasında yaşanan puan kaybının beklenmedik bir şey olduğunu belirterek bu mağlubiyetin nazarlık bir mağlubiyet olduğunu söyledi.

31 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
İP ” Nazarlık bir mağlubiyet oldu”

Grubunda üst sıralar için mücadele eden Çatalcaspor’un Soma ile oynadığı ve mağlup olduğu karşılaşmada şanssız bir mağlubiyet aldığını dile getiren sarı kırmızılı ekibin Başkan Yardımcı Dursun Ali İp ” Grubumuzda oynadığımız 4 karşılaşmadan aldığımız 4 galibiyetle, gittiğimiz Somaspor karşılaşmasında şanssız iki golden sonra toparlanmamıza rağmen geliştirdiğimiz ataklarda gol bulamadık. maçın uzatma dakikasında da kalemizde bir gol daha yiyerek mağlup olduk. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyorduk ama olmadı.  Teknik heyetimiz ve oyuncularımızı kutluyorum, onlar üzerlerine düşen yaptılar ama olmadı” dedi.

hedefimizden uzaklaşmadık

Çatalcaspor’un Başkan yardımcısı Dursun Ali İp alınan bir mağlubiyetin dünyanın sonu olmadığına dikkat çekti.  Dursun Ali İp ” Lig uzun bir maraton, bir mağlubiyetle Çatalcaspor hedefinden vaz geçmez. Geriye dönüp bakmak yerine hatalarımızdan ders çıkararak önümüzdeki oynayacağımız karşılaşmalara bakmak zorundayız. Çatalcaspor hedefine ulaşacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Karşıyaka maçını kazanacağız

Tepecik sahasıda pazar günü grubunda zirve mücadelesi yapan diğer bir takım olan Karşıyakaspor’u konuk edecek olan Çatalcaspor’un bu karşılaşmadan mutlaka galibiyetle ayrılacağını belirten sarı kırımızılı ekibin Başkan yardımcısı Dursun Ali İp ” Gurubumuzun güçlü ekiplerinden, köklü Karşıyakaspor’u konuk edeceğiz. Bu karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlandık.  Aldığımız mağlubiyetten sonra , daha temkinli olmamız gereken bir hafta, kendi sahamızda bu önemli karşılaşmadan üç puanla ayrılarak tekrar zirve yarışında olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ