FotoGool

SON DAKİKA

İlk yarıda Galatasaray, ikinci yarıda Trabzonspor 2-2

Süper ligin 4. Haftasında bu sezonun flaş ekibi Trabzonspor, galatasaray’ı konuk etti. Maçın ilk yarısında 20 ve 33. Dakikalarda Emre Kılınç’ın attığı gollere 41. Dakikada Andreas Cornelius ile cevap verdi. Maçın ikinci yarısında 62. Dakikada Anthony Nwakaeme golü ile beraberliği sağlayan ev sahibi girdiği pozisyonları değerlendiremeyerek adeta üç puanı kaçıran taraf oldu. Bu sonuçla Trabzonspor ilk puan kaybınını evinde yaşadı. Sarı kırmızılı ekipte ikinci beraberliği almayı başardı.

12 Eylül 2021 Tarihinde eklendi.
İlk yarıda Galatasaray,  ikinci yarıda Trabzonspor 2-2

Süper ligin önemli karşılaşmasında Trabzon Şenol Güneş spor kompleksinde Galatasaray’ı konuk eden Trabzonspor rakibi karşısında ilk yarıda istediği oyunu oynayamadı. Maçta tam bir deplasman takımı oyunu oynayan arı kırmızılı ekip, 20 ve 33. Dakikadalarda Emre Kılınç’ın attığı gollerle iki farklı galibiyeti yakaladığı ilk 45 dakikanını bitimine doğru ev sahibi Trabzonspor 41. Dakikada Andreas Cornelius ile farkı bire indirmeyi başardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan ev sahibi Trabzonspor 62. Dakikada Anthony Nwakaeme ile beraberlik golünü buldu.  BU golden sonra oyunun temposunu eline alan Trabzonspor,  geliştirdiği ataklarla galibiyet golünü aramasına rağmen istediği golü bir türlü bulamayarak sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.  Trabzonspor bu sonuçla bu sezon ilkkez puan kaybı yaşarken, Galatasaray Kasımpaşa beraberliğinden sonra ikinci deplasman beraberliğini almış oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ