FotoGool

SON DAKİKA

İlk yarı Beşiktaş, İkinci yarı Adana Demir. 3-3

TFF spor ligin 6. Haftasında hafta içi karşılaşmasında Beşiktaş, Adana Demirspor’u konuk etti. Karşılaşmada rakibi karşısında ilk yarıda rahat ve etkili oyunu ile dikkat çekti. 20. Dakikada Montero ve 45. Dakikada Josef’in attığı gollerle ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapatan siyah beyazlı ekip, maçın ikinci yarınsa hızlı başladı ve 52. Dakikada Rıdvan’ın attığı golle farkı 3’e yükseltti. Bu dakikadan sonra oyunun temposunu eline alan konuk Adana Demirspor 60. Dakikada Vargas ve 78. Dakikada Balotelli’nin attığı gollerle fark bir anda 1’e indi. Maçın son uzatma dakikasında Balotelli attığı golle skor’a eşitliği sağladı. Karşılaşmadan iki takımda 1’e puanla ayrıldı.

21 Eylül 2021 Tarihinde eklendi.
İlk yarı Beşiktaş,  İkinci yarı Adana Demir. 3-3

Süper ligin 6. Haftasında  Vodafone Park’ta Adana Demirspor’u konuk eden Beşiktaş, İlk yarısında oyun ve skor üstünlüğünü elinde bulundurduğu karşılaşmanın ikinci yarısına ,  farkı 3’e çıkartmasına rağmen,  bu üstünlüğünü sürdüremedi. Maçın ikinci yarısında kalesinde gördüğü iki golle farkın bir anda 1’e düştüğü karşılaşmada ev sahibi Beşiktaş,  rakibi karşısında zorluk yaşamaya başladı. Maçın özellikle kalan süresi içinde konuk ekip ,  Adanaspor beraberlik golü için mücadele ederken.  Ev sahibi Beşiktaş eline geçirdiği farklı skor’u koruyamadı. Maçın son uzatma dakikasında Bolatelli attığı golle skor’a eşitlik getirdi.  Beşiktaş 3-0 önde olduğu maçta bu skoru koruyamadı ve sahadan üç puan yerine 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ